Domotica – Huisautomatisering

Euhax Industries bv levert en installeert complete domotica installaties, van engineering en programmering tot installatie en inbedrijfstelling. Wij kunnen een basisinstallatie aanbieden die naderhand uitgebreid kan worden. Zo kunt u profiteren van de voordelen van domotica zonder daarvoor meteen een grote investering te doen. U kunt bij ons terecht voor de automatisering van o.a. verlichting, zonwering, rolluiken, klimaatbeheersing, consumenten elektronica, audio, brand- en rookmelders, alarminstallaties en camerabewaking.

Wij zijn gespecialiseerd in domotica op basis van KNX, de wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering. Hierdoor kunnen wij beschikken over meer dan 7000 gecertificeerde producten waardoor vrijwel elke automatiseringswens gerealiseerd kan worden. Wij installeren vooral domotica voor de woonomgeving en kantoren. Bij onze installaties staan gebruiksgemak en het reduceren van het energieverbruik voorop.

Domotica is ideaal toe te passen in zowel nieuwbouw als renovatie!

Euhax Industries bv streeft erna om altijd op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij u als potentiële klant altijd de allerlaatste technieken en systeemcomponenten aanbieden. Bestaande klanten worden door ons op de hoogte gehouden van beschikbare updates of nieuwigheden voor het desbetreffende systeem. Eenvoudige functies zijn het schakelen en dimmen van verlichting. Maar er kunnen bijvoorbeeld ook lichtscènes geconfigureerd worden. Hiermee kunt u met een druk op de knop direct een gewenste sfeer oproepen. Deze sfeer kunt u zelf programmeren en een naam geven. U kunt bijvoorbeeld ook de audio-installatie hiervan onderdeel laten uitmaken doordat deze uw favoriete zender opzet of opgeslagen muziek afspeelt. Ook de gordijnen kunnen zich dan automatisch sluiten. Bij de voordeur kan een “alles uit” knop geprogrammeerd worden zodat u er zeker van bent dat alle verlichting wordt uitgeschakeld zonder dat u daarvoor alle kamers hoeft na te lopen.

Bij Euhax Industries bv wordt een installatie in samenspraak met u als opdrachtgever ontworpen. Uw wensen en eisen vertalen wij in een technische installatie. Van ons kunt u een persoonlijke dienstverlening verwachten.