ICT – datanetwerken

Euhax Industries bv levert, installeert en support Twisted Pair Unshielded (UTP) en Shielded (FTP/STP) ICT – datanetwerken. Maar ook patchkasten, glasvezelbekabeling en alle bijbehorende componenten behoren tot onze specialiteit.

Euhax Industries bv is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van WiFi netwerken oa. Aruba.  Internet wordt steeds belangrijker en WiFi is daar een groot onderdeel van; welk apparaat maakt er tegenwoordig geen verbinding meer via WiFi? Ook het interne netwerk moet draadloos aangesloten zijn. Dit is de snelste en makkelijkste manier, alleen laat de beveiliging soms te wensen over. Daarin kan Euhax Industries bv een grote betekenis hebben, wij leggen WiFi aan in alle soorten en maten, van beveiliging tot dekking, van gasten netwerken tot complete productiehallen, wij hebben de ervaring en kunde.

Samenwerking met de afdeling automatisering binnen uw organisatie maakt het mogelijk tevens mee te denken in het leveren en installeren van actieve componenten als switches, routers en hubs.

Voor het bekabelingstraject worden gerenommeerde merken als Excel networking, Panduit, AMP, BrandRex (Leviton) en Siemon naar klantwens toegepast. Het bouwen van een bekabelingstructuur gebeurt altijd volgens gestelde normeringen. Alle opgeleverde projecten worden voorzien van meetraporten om garanties op het gebied van betrouwbaarheid en performance te kunnen afgeven.
EUhax datanetwerken

Middels een projectbureau binnen onze organisatie wordt tekenwerk in AutoCAD uitgevoerd, wordt calculatie en projectmanagement in eigen beheer gedaan. Wat resulteerd in heldere afspraken en concurerende aanbiedingen met vaak één aanspreekpunt garanderen korte lijnen met de juiste prijs / kwaliteitsverhoudingen.

Wij zijn in staat kleine en grote bekabelingsnetwerken in eigenbeheer uit te voeren waarbij een intensieve samenwerking met de andere raakvlakken als bijvoorbeeld beveiliging en bedrijfstelecommunicatie kunnen leiden tot complete ” Turn Key ” oplossingen.