Toegangscontrole

In veel bedrijfshuishoudens is het sleutelbeheer een arbeidsintensieve bezigheid. Wie krijgt toegang tot wáár, wanneer en waarom?

Vanwege de flexibilisering van de werktijden is het ook steeds lastiger om de toegang tot uw gebouw, winkel of bepaalde afgesloten ruimtes te beheersen. Is het nodig dat uw schoonmaakdienst ook op zondag naar binnen kan, terwijl zij alleen op maandagavond aan de slag gaat? En omdat uw marketing manager regelmatig overuren maakt, hoeft dat toch niet te betekenen dat iedereen ’s avonds kan in- en uitlopen. Zo zijn er tal van situaties te bedenken waarin het uitermate efficiënt, maar ook veilig zou zijn als u de toegang tegelijkertijd beheersbaar maakt. Sleutels willen bovendien nog wel eens zoekraken. Naast tijd en ergernis kost vervanging van sleutels of sloten veel geld.

Euhax Industries bv - Toegangscontrole

Toegangscontrole beschermt mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Hiervoor zijn intelligente producten nodig die als componenten in systemen en processen kunnen worden geïntegreerd. Wij bieden u innovatieve oplossingen aan die geautoriseerde personen een ongehinderde toegang mogelijk maakt en tegelijkertijd onbevoegde personen de toegang weigert.

Samen met u stellen we een beveiligingsconcept op dat aan al uw eisen voldoet en gevoelige zones van uw bedrijf beschermt. Deze modulair opgebouwde totaaloplossing bieden we indien gewenst  in samenwerking met onze partners.