Contact Formulier

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvend opnamebezoek bij u thuis inplannen? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan telefonisch via 085 – 4019144 of digitaal door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!


Datanetwerken & ICT

In onze huidige samenleving is een datanetwerk onmisbaar en noodzakelijk. Of het nu gaat om een kantooromgeving of een thuisnetwerk. Niet één datanetwerk is hetzelfde. Wij adviseren en installeren maatwerk.

Elektrotechniek

Een elektrotechnische installatie is van cruciaal belang voor uw bedrijf of woning. De installatie moet veilig, stabiel en met de juiste kennis volgens de geldende normeringen worden aangebracht. 

Airconditioning

De meest toegepaste airconditioning systemen zijn de zogenaamde splitsystemen. Deze zijn opgebouwd uit een koeler welke binnen in de ruimte wordt geplaatst en een koelmotor buiten.

Beveiliging

Bewakingscamera’s werken preventief aangezien alles wordt vastgelegd. Daarnaast vergroten zij de kans dat de dader te identificeren is. De beelden geven een onweerlegbaar bewijs wat help bij het veroordelen van de overtreders.