Datanetwerken

In onze huidige samenleving is een datanetwerk onmisbaar en noodzakelijk. Of het nu gaat om een kantooromgeving of juist in een thuisnetwerk. Niet één datanetwerk is hetzelfde. Wij adviseren en installeren maatwerk. 

Euhax E-Technologies levert, installeert en support Twisted Pair Unshielded (U/UTP) en Shielded (F/UTP, FTP, STP) ICT – datanetwerken. Maar ook patchkasten, glasvezelbekabeling en alle bijbehorende componenten behoren tot onze specialiteit.


Euhax E-Technologies is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van WiFi netwerken oa. Unifi. Internet wordt steeds belangrijker en WiFi is daar een groot onderdeel van; welk apparaat maakt er tegenwoordig geen verbinding meer via WiFi? Ook het interne netwerk moet draadloos aangesloten zijn. Dit is de snelste en makkelijkste manier, alleen laat de beveiliging soms te wensen over. Daarin kan Euhax E-Technologies een grote betekenis hebben, wij leggen WiFi aan in alle soorten en maten, van beveiliging tot dekking, van gasten netwerken tot complete productiehallen, wij hebben de ervaring en kunde.

CobiCabling2024_euhax_2

Voor het bekabelingstraject worden gerenommeerde merken als Cobi Cabling, Excel networking, Panduit, Radiall, BrandRex,Leviton en Siemon naar klantwens toegepast. Het bouwen van een bekabelingstructuur gebeurt altijd volgens gestelde normeringen. Alle opgeleverde projecten worden voorzien van meetrapporten om garanties op het gebied van betrouwbaarheid en performance te kunnen afgeven.

Middels een projectbureau binnen onze organisatie wordt tekenwerk in CAD uitgevoerd, wordt calculatie en projectmanagement in eigen beheer gedaan. Wat resulteert in heldere afspraken en concurrerende aanbiedingen met vaak één aanspreekpunt garanderen korte lijnen met de juiste prijs / kwaliteitsverhoudingen.

Samenwerking met de afdeling ICT automatisering binnen uw organisatie maakt het mogelijk tevens mee te denken in het leveren en installeren van actieve componenten als switches, routers en hubs.

Wij zijn in staat kleine en grote bekabelingsnetwerken in eigenbeheer uit te voeren waarbij een intensieve samenwerking met de andere raakvlakken als bijvoorbeeld beveiliging en bedrijfstelecommunicatie kunnen leiden tot complete ” Turn Key ” oplossingen.

Datanetwerken & ICT

In onze huidige samenleving is een datanetwerk onmisbaar en noodzakelijk. Of het nu gaat om een kantooromgeving of een thuisnetwerk. Niet één datanetwerk is hetzelfde. Wij adviseren en installeren maatwerk.

Elektrotechniek

Een elektrotechnische installatie is van cruciaal belang voor uw bedrijf of woning. De installatie moet veilig, stabiel en met de juiste kennis volgens de geldende normeringen worden aangebracht. 

Airconditioning

De meest toegepaste airconditioning systemen zijn de zogenaamde splitsystemen. Deze zijn opgebouwd uit een koeler welke binnen in de ruimte wordt geplaatst en een koelmotor buiten.

Beveiliging

Bewakingscamera’s werken preventief aangezien alles wordt vastgelegd. Daarnaast vergroten zij de kans dat de dader te identificeren is. De beelden geven een onweerlegbaar bewijs wat help bij het veroordelen van de overtreders.

Heeft u interesse in één van onze diensten?

Voor elk budget hebben wij een oplossing, vraag een vrijblijvende offerte aan!