Welke airco past in uw woning?

Ervaart u ‘s zomers een onaangename warmte in de woon- of slaapkamer? Of in elke andere ruimte in huis waar u vaak verblijft? Dan is het de hoogste tijd om de juiste airco te laten plaatsen. Thuis wil iedereen immers onbezorgd kunnen genieten van een ideaal leefklimaat. Met een geïnstalleerde airco van Euhax E-Technologies houdt u de woonkamer  heerlijk koel of geniet u met de juiste temperatuur  van de optimale nachtrust in uw slaapkamer. 

Ook verwarmen

Wist u dat onze airco’s niet alleen in de zomer maar ook juist in de winter functioneel zijn? Zo kunt u het systeem namelijk met lagere buitentemperaturen ook gebruiken om uw binnenruimte te verwarmen. Dit is een  snellereenergiezuinigere en goedkopere  oplossing dan verwarming via een CV. 

Als onze monteur van Euhax E-Technologies bij u een airco plaatsen, kunt u rekenen op vakmanschap. De binnen- en buitenunit van de airco plaatsen we altijd op de meest geschikte locatie. Ook zorgen we altijd voor een zorgvuldige en nette aanleg van de leiding, condensafvoer en 230 Volt stroomvoorziening. Onze gecertificeerde installateurs werken altijd volgens de F-gassen richtlijnen. Wanneer de apparatuur eenmaal is aangesloten, controleren we de werking, en geven we u uitgebreid instructie hoe u uw nieuwe airco kunt bedienen.

Datanetwerken & ICT

In onze huidige samenleving is een datanetwerk onmisbaar en noodzakelijk. Of het nu gaat om een kantooromgeving of een thuisnetwerk. Niet één datanetwerk is hetzelfde. Wij adviseren en installeren maatwerk.

Elektrotechniek

Een elektrotechnische installatie is van cruciaal belang voor uw bedrijf of woning. De installatie moet veilig, stabiel en met de juiste kennis volgens de geldende normeringen worden aangebracht. 

Airconditioning

De meest toegepaste airconditioning systemen zijn de zogenaamde splitsystemen. Deze zijn opgebouwd uit een koeler welke binnen in de ruimte wordt geplaatst en een koelmotor buiten.

Beveiliging

Bewakingscamera’s werken preventief aangezien alles wordt vastgelegd. Daarnaast vergroten zij de kans dat de dader te identificeren is. De beelden geven een onweerlegbaar bewijs wat help bij het veroordelen van de overtreders.

Heeft u interesse in één van onze diensten?

Voor elk budget hebben wij een oplossing, vraag een vrijblijvende offerte aan!