Welke airco past in uw woning?

Ervaart u ‘s zomers een onaangename warmte in de woon- of slaapkamer? Of in elke andere ruimte in huis waar u vaak verblijft? Dan is het de hoogste tijd om de juiste airco te laten plaatsen. Thuis wil iedereen immers onbezorgd kunnen genieten van een ideaal leefklimaat. Met een geïnstalleerde airco van Euhax E-Technologies houdt u de woonkamer  heerlijk koel of geniet u met de juiste temperatuur  van de optimale nachtrust in uw slaapkamer. 

Ook verwarmen

Wist u dat onze airco’s niet alleen in de zomer maar ook juist in de winter functioneel zijn? Zo kunt u het systeem namelijk met lagere buitentemperaturen ook gebruiken om uw binnenruimte te verwarmen. Dit is een  snellereenergiezuinigere en goedkopere  oplossing dan verwarming via een CV. 

Als onze monteur van Euhax E-Technologies bij u een airco plaatsen, kunt u rekenen op vakmanschap. De binnen- en buitenunit van de airco plaatsen we altijd op de meest geschikte locatie. Ook zorgen we altijd voor een zorgvuldige en nette aanleg van de leiding, condensafvoer en 230 Volt stroomvoorziening. Onze gecertificeerde installateurs werken altijd volgens de F-gassen richtlijnen. Wanneer de apparatuur eenmaal is aangesloten, controleren we de werking, en geven we u uitgebreid instructie hoe u uw nieuwe airco kunt bedienen.

Datanetwerken

In onze huidige samenleving is een datanetwerk onmisbaar en noodzakelijk. Of het nu gaat om een kantooromgeving of juist in een thuisnetwerk. Niet één datanetwerk is hetzelfde. Wij adviseren en installeren maatwerk. 

Euhax E-Technologies levert, installeert en support Twisted Pair Unshielded (U/UTP) en Shielded (F/UTP, FTP, STP) ICT – datanetwerken. Maar ook patchkasten, glasvezelbekabeling en alle bijbehorende componenten behoren tot onze specialiteit.


Euhax E-Technologies is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van WiFi netwerken oa. Unifi. Internet wordt steeds belangrijker en WiFi is daar een groot onderdeel van; welk apparaat maakt er tegenwoordig geen verbinding meer via WiFi? Ook het interne netwerk moet draadloos aangesloten zijn. Dit is de snelste en makkelijkste manier, alleen laat de beveiliging soms te wensen over. Daarin kan Euhax E-Technologies een grote betekenis hebben, wij leggen WiFi aan in alle soorten en maten, van beveiliging tot dekking, van gasten netwerken tot complete productiehallen, wij hebben de ervaring en kunde.

Voor het bekabelingstraject worden gerenommeerde merken als Excel networking, Panduit, Radiall, BrandRex,Leviton en Siemon naar klantwens toegepast. Het bouwen van een bekabelingstructuur gebeurt altijd volgens gestelde normeringen. Alle opgeleverde projecten worden voorzien van meetrapporten om garanties op het gebied van betrouwbaarheid en performance te kunnen afgeven.

Middels een projectbureau binnen onze organisatie wordt tekenwerk in CAD uitgevoerd, wordt calculatie en projectmanagement in eigen beheer gedaan. Wat resulteert in heldere afspraken en concurrerende aanbiedingen met vaak één aanspreekpunt garanderen korte lijnen met de juiste prijs / kwaliteitsverhoudingen.

Samenwerking met de afdeling ICT automatisering binnen uw organisatie maakt het mogelijk tevens mee te denken in het leveren en installeren van actieve componenten als switches, routers en hubs.

Wij zijn in staat kleine en grote bekabelingsnetwerken in eigenbeheer uit te voeren waarbij een intensieve samenwerking met de andere raakvlakken als bijvoorbeeld beveiliging en bedrijfstelecommunicatie kunnen leiden tot complete ” Turn Key ” oplossingen.